Ako sa správa zamilovaný muž? Či je váš obdivovateľ zodpovedný chlap, to zistite ľahko ale najprv musíte zistiť, na čo konkrétne by ste si mali dať pozor. Ako miluje zrelý muž? Skúste si odpovedať na túto otázku.

Vlastnosti zamilovaného zreléh muža

Zamilovaný muž je v prvom rade sebavedomý a odvážny. Má silnú sebaúctu a určite nie je arogantný ani svojvoľný. Vo vzťahu s ním nejde o podcenenie alebo o neopodstatnenú deštruktívnu žiarlivosť. Ďalšia vec – zrelý chlap vie, ako udržať svoje emócie na uzde. Neoprávnená agresivita mu nie je známa a keď má zlý deň – nereaguje na nič, ani na cudzích ľudí, ani na ľudí vo svojom okolí.

Zodpovedný, emočne stabilný chlap neuteká pred problémami a ako sa na muža patrí, čelí im. Je tiež opatrný. Nemyslí len na prítomnosť ale namiesto toho si kladie za cieľ vybudovať stabilnú a bezpečnú budúcnosť. Skutočne zrelý chlap nikdy neuteká pred následkami svojho konania. Aj keď sa vo výsledku objaví veľa ohromujúcich problémov, emocionálne zrelý chlap prevezme všetku zodpovednosť. Je potrebné zdôrazniť, že taký chlap nemá nikdy problém priznať si svoju chybu.

Emocionálne zrelý muž je zároveň chápavý. Uvedomuje si, že nikto nie je dokonalý, a je schopný odpustiť veľa chýb. To by sa však nemalo zneužívať, pretože taký chlap vie úplne dobre, kde leží hranica, ktorú nemožno prekročiť. Nezrelý muž nechá svoje ego hovoriť príliš často no u zrelého chlapa sa takáto vlastnosť nevyskytuje.

Ako prejavuje zrelý muž záujem o ženu?

Ako sa teda chová zrelý zamilovaný muž? Stále si nájde čas na krátky telefonát aj keď je prepracovaný. Pravdepodobne nebude recitovať ľúbostné básne, ale určite ho bude zaujímať váš deň. Môžete si byť istí, že to bude úprimný záujem.

Ako už vieme, jedným z charakteristických znakov zrelého chlapa je schopnosť plánovať spoločnú budúcnosť. Muž, ktorý je do vás zaľúbený, môže byť veľmi racionálny, čo sa týka míňania peňazí, ale nemali by ste to brať ako prejav chamtivosti. Nie je strnulý, chce len čo najviac ušetriť, aby ste sa nemuseli o nič starať. Toto správanie tiež naznačuje, že vás berie vážne a považuje vás za matku svojich detí.

To však neznamená, že zrelý zamilovaný muž nemôže prekvapiť. Kvety bez akýchkoľvek príležitostí, spoločné výlety mimo mesta – čaká vás veľa prekvapení.

Môže sa stať, že váš partner na vás začne žiarliť, ale v prípade zrelého muža sa žiarlivosť určite nezmení na neoprávnenú agresiu. Keď zbadá, že sa na vás pozerá iný muž, nenápadne mu dá najavo, že už ste jeho – objíme vás alebo vás pobozká na líce.

Prečo sa oplatí si dávať pozor na nezrelých mužov?

Ak vás zaujíma správanie emočne vyspelých mužov, znamená to, že ste rovnaká a preto nemôžete vytvoriť stabilný vzťah s nezrelým mužom. Ďalšia vec, muži, ktorí sú emocionálne ešte stále deťmi, nie sú emočne stabilní. Dnes vás miluje, zajtra mu môže učarovať niekto iný. Iný typ sú však muži, ktorí chcú iba vzťah s výhodami, o ktorom sme písali tu.

www.glamour.pl