Ako mať zaručene dobrý s*x? Je to veľmi individuálna záležitosť. V posteli však treba dodržiavať určité pravidlá, potom budú nezabudnuteľné zážitky oveľa dosiahnuteľnejšie.

Dobrý s*x nastáva vtedy keď máte úspešný vzťah. Ak sa partneri v posteli nedohodnú, z dlhodobého hľadiska neprežije ani sľubný vzťah. Skvelý s*x môže pre každého znamenať niečo iné napríklad jemnosť alebo skvelú fyzickú kondíciu. Ak však niečo nie je v poriadku, znamená to, že môžete mať problém s jednou z týchto vecí.

NEROBTE NIČ NASILU

Takéto konanie nie je v žiadnom prípade dobré. Ak vidíte, že váš partner s vami nezaobchádza tak, ako by ste čakali, neprejavuje vám náklonnosť alebo naopak navrhuje, aby ste robili veci, ktoré nechcete, tak zjavne nemá záujem o s*x. Milovanie je o vzájomnom potešení. Úprimný rozhovor je najlepším riešením.

NENECHAJTE SA ROZPTÝLIŤ

Je pravdepodobné, že žiadny telefonát, ktorý by sa konal počas s*exu, neprinesie očakávané výsledky. Pri milovaní preto dbajte na správne podmienky. Najlepšie bude ak si vypnete telefón, takto sa vyhnete upozorneniam, ktoré môžu narušiť vaše prijemne intímne chvíle. Skúste tiež nemyslieť na nič nepríjemné a len si vychutnávajte jeden druhého.

NEUBLIŽUJTE SI

Sex nebude nikdy úspešný, ak pocítite akékoľvek nepohodlie. Ak počas pohlavného styku cítite bolesť a váš partner o tom nevie, okamžite ho o tom informujte. Nemyslite si, že to „prejde“ alebo „že to nie je vážne“. Keď máte bolesti, vaše telo vám dáva signál, že niečo nie je v poriadku.

NEHOVOR O SVOJOM BÝVALOM

Posledná vec, o ktorej by váš partner chcel počuť počas sexu sú zážitky s vašimi bývalými milenkami. Okrem toho – chceli by ste od svojho chlapa počuť, že mu pripomínate najlepší s*x, aký kedy zažil? To určite nechcete, tak si na to dávajte pozor!

NECHVÁLTE SA

Ste si úplne istí, že máte v posteli viac skúseností ako váš partner? Je to super, ale nemusíte to dokazovať pri každom kroku. Môže to byť veľmi depresívne a zmariť vaše plány na úspešný večer. Snažte sa byť viac chápavá. Dajte chlapovi tipy, povedzte mu, čo sa vám páči alebo nepáči a váš partner to určite ocení.

Zdroj