Tieto činy vyzerajú dojemne a akoby sľubovali dlhý a šťastný spoločný život, ale často sa za nimi skrývajú nie najlepšie úmysly. Ak si u svojho vyvoleného všimnete niektorú z týchto vlastností, zamyslite sa, či sa oplatí vo vzťahu pokračovať.

1. JE PRÍLIŠ RÝCHLY NA TO, ABY PRE VÁS VYMYSLEL LÁSKYPLNÚ PREZÝVKU

Ak vás muž na druhom rande nazve „bábätkom“ alebo „mačičkou“, je to znak toho, že vzťah uponáhľa. Láskavé prezývky môžu byť pekné, ale časom vznikajú ako interný vtip v ustálenom páre s blízkym vzťahom.

2. PRESTAL SA STRETÁVAŤ SO SVOJIMI PRIATEĽMI, ABY MOHOL BYŤ ČASTEJŠIE S VAMI

Môže to byť rozkošné, ale neskončí to dobre. Tým, že do vzťahu investujete čas a úsilie, bude vyžadovať to isté. Priateľstvá sú potrebné na udržanie emocionálne zdravého stavu, posadnutosť jedinou osobou je pochybná voľba.

3. STÁLE PÍŠE, PRETOŽE VIE, ŽE STE ZANEPRÁZDNENÁ

Pozornosť je pre každého príjemná, ale ak poviete, že pracujete alebo sa chcete porozprávať s priateľom, a on vám stále píše a uráža sa, že neodpovedáte, je to porušenie osobných hraníc a nerešpektovanie vašich potrieb.

4. ZAPLNIL SOCIÁLNE SIETE VAŠIMI FOTOGRAFIAMI

Zo začiatku to môže vyzerať lichotivo a pekne, ale ak ste spolu už nejaký čas, naozaj chcete zaberať toľko miesta v jeho živote? Čo to o partnerovi vypovedá, ak sú jeho účty na sociálnych sieťach venované len vášmu páru a jeho koníčky, priatelia a práca sa odtiaľ vytratili?

5. CHCE SA ČO NAJSKÔR STRETNÚŤ S VAŠIMI RODIČMI.

Ak ste spolu práve začali chodiť, neodbytná túžba spoznať vašu rodinu môže byť znakom toho, že muž sa do vzťahu ponoril príliš rýchlo a príliš hlboko, hoci sa ešte nemal čas rozvinúť do správneho štádia. Aj tento druh intimity si vyžaduje čas. Spýtajte sa ho, čo je dôvodom tejto túžby, navrhnite mu, aby sa najprv zameral na vzájomné spoznávanie a až potom na spoznávanie svojich rodičov.

6. TAKMER OKAMŽITE NAVRHOL, ABY STE SA SPOLU PRESŤAHOVALI

Ste spolu len pár mesiacov a on vám už našiel byt? Spoločná domácnosť je veľký krok. Ak váš partner trvá na tom, že sa k vám nasťahuje skôr, ako ste sa stihli poriadne spoznať, mali by ste spomaliť.

7. POŽIADAL VÁS, ABY STE IŠLI NA VÝLET

Prvý výlet s partnerom je často výzvou a nemali by ste s ním súhlasiť, ak ste už boli na niekoľkých rande. Tráviť spoločný čas s niekým, koho dostatočne nepoznáte, nie je najbezpečnejší nápad.