V dnešnej dobe je zoznamovanie oveľa jednoduchšie, hlavne vďaka zoznamovacím aplikáciám a webovým stránkam, ktoré nám umožnia ľahko sa spojiť s ľuďmi. Po úspešnej výmene správ je čas na prvé stretnutie. Kam je najlepšie ísť na rande? Chcete nejaké nápady na rande? Predstavujeme ti niekoľko zaujímavých a neobvyklých tipov na rande.

AKTÍVNE PRVÉ RANDE – KOLIESKOVÉ KORČULE, BOWLING, BICYKLE

Aktívne strávené rande je skvelým spôsobom, ako podporiť zdravého súťaživého ducha. Fyzická aktivita stimuluje produkciu endorfínov v mozgu, takzvaných hormónov šťastia. Bowling, kolieskové korčule alebo výlet na bicykli sú ako stvorené pre nadšencov pohybu a športu. Vďaka tomu si tiež budeš môcť skontrolovať, v akom fyzickom stave je tvoj potenciálny partner a ako sa vyrovnáva s neúspechom.

ZAUJÍMAVÉ NÁPADY NA RANDE – PREKÁŽKOVÁ DRÁHA, TRAMPOLÍNA, LEZECKÁ STENA

Zaujímavým a neobvyklým nápadom na rande je návšteva miesta, ktoré ponúka aktivity pod dohľadom inštruktorov, ako je napríklad skákanie na trampolínach, prekonávanie prekážkovej dráhy alebo lezenie na špeciálnej stene. Tieto miesta budú určite zaujímavou možnosťou na rande.

Takáto činnosť často vyžaduje spoluprácu medzi vami, čo pomáha upevňovať váš vzťah. Okrem toho je výlet na také miesto jednoducho zábavný a zároveň je to pre teba a tvojho potenciálneho partnera aj také malé dobrodružstvo z ktorého si uchováte pekné spomienky. Rande na prekážkovej dráhe alebo lezeckej stene ukazuje, že sa nebojíš výziev a že si kreatívny.

ZAUJÍMAVÉ RANDE – PAINTBALL

Zaujímavý nápad na rande pre všetkých fanúšikov fyzickej aktivity je hra paintball. Ide o tímovú hru, v ktorej sú hráči rozdelení do dvoch tímov. Ak si chcete vytvoriť vlastný tím, môžete vziať so sebou priateľov, ktorých obaja poznáte alebo sa pripojiť k náhodnej skupine. V paintballe sa namiesto bežných nábojov používajú guľky, ktoré ťa pri zasiahnutí zafarbia. Paintball je skvelá hra, ktorá si vyžaduje šikovnosť a dobrú mušku. Ak je tvoj partner fanúšikom strieľačiek a akčných filmov, bude s radosťou tráviť čas takýmto spôsobom.

NEZVYČAJNÉ NÁPADY NA RANDE – ÚNIKOVÁ MIESTNOSŤ

V únikovej miestnosti si užiješ zábavu, napätie a vďaka tomu je to skvelý nápad na rande. Tieto miestnosti sú inšpirované historickými udalosťami, filmami alebo knihami. Cieľom hry je vyriešiť záhadu a uniknúť z miestnosti v časovom limite. Únikové miestnosti sú vzrušujúce a tajomné miesta, ktoré poskytujú skutočnú zábavu a vyžadujú si zručnosti logického myslenia. Je to ideálne miesto na rande, počas ktorého budeš môcť na svojho partnera zapôsobiť svojimi vedomosťami.

CESTA NA ROMANTICKÉ RANDE – PIKNIK VO SVETLE HVIEZD

Ktorý nápad na rande je najlepší na doplnenie tvojho vzťahu trochou romantiky? Večera pri sviečkach pomáha vytvárať intímnu a príjemnú atmosféru no zároveň pôsobí trochu klišé. Ak chceš tento nápad vylepšiť, ponúkni partnerovi večeru pri sviečkach niekde vonku napríklad na lúke.

Večera pri sviečkach v podobe pikniku na odľahlom mieste vám obom poskytne nezabudnuteľný zážitok. Najlepší efekt dosiahnete výberom večerného času. Svetlo sviečok dodá romantiku a tak si spolu môžete ľahnúť na deku a pozorovať hviezdnu oblohu.

TIP: 10 najhorších tém na prvé rande

Dúfam, že sme ťa týmito pár tipmi inšpirovali a správne namotivovali.

Zdroj