Kategórie: Vzťahy a s*x

10 NAJHORŠÍCH TÉM NA PRVOM RANDE

Prvé rande je nepochybne celkom veľký zážitok. Pamätaj, že pri takomto stretnutí nechceš nikoho vystrašiť a jediné čo chceš je aby ste sa navzájom spoznali, takže sa určitým témam absolútne vyhýbaj. Pripravili sme si témy špeciálne pre teba, ktorým sa treba na prvom rande vyhnúť. Tieto témy na rande radšej nevyťahujte.

POLITIKA

Politické rozdiely sa skôr či neskôr prejavia ale nemá zmysel začínať touto témou, inak sa tvoje prvé rande môže veľmi rýchlo zmeniť na vašu prvú spoločnú hádku.

NÁBOŽENSTVO

Aj keď sú pre teba náboženské záležitosti veľmi dôležité, určite sa im vyhýbaj. Náboženský život je intímna záležitosť no ak dôjde k ďalším stretnutiam, určite zistíš, čo si o tom myslí ten druhý.

BÝVALÍ PARTNERI

Ak nechceš po sebe zanechať zlý dojem, zabudni na svoju ex. Vôbec nezáleží na tom, či o nej hovoríš negatívne alebo v superlatívoch.

S*XUÁLNE SKÚSENOSTI A PREFERENCIE

Snáď nechceš dávať najavo, že ti ide len o s*x, nie? Ešte budeš mať čas hovoriť o tejto záležitosti.

PENIAZE

Najmä muži reagujú zle, keď sa ich ženy pýtajú na ich zárobky. Takéto ženy, ktoré sa na to pýtajú hneď na prvom rande môžu vyzerať, že ich zaujíma skôr jeho majetok než on sám. Šanca na druhé rande sa vtedy často stráca.

DETI

Rozhovory o deťoch môžu vystrašiť každého partnera, ide najmä o tých ľudí, ktorí nemajú deti. Samozrejme by o tom mal vedieť, ale ukazovať mu fotky dieťaťa neurobí dobrý dojem.

PRÁCA

Môžeš si s partnerkou vymieňať informácie o tom, kto kde pracuje, ale nie je dobré diskutovať o obchodných problémoch. Zložité pracovné situácie nechávame v práci.

ZLE SKÚSENOSTI Z MINULOSTI

Neodporúčame sa hneď otvárať a zdieľať problémy z minulosti. Každý z nás má jazvy, no väčšinou je to veľmi súkromné. V ďalšom priebehu tvojho spoznávania bude čas hovoriť aj o minulosti.

CHOROBY A ZDRAVOTNÁ SITUÁCIA

Hneď na prvom rande nechce nikto počuť o tvojom zdravotnom probléme. Problémy s kolenami a bolesti chrbta si zatiaľ môžeš nechať pre kamarátov.

VYSNENÁ BUDÚCNOSŤ

Aj keď snívaš o svadbe, dome, psovi a deťoch, na prvom rande o tom pomlč. Partner sa okamžite bude cítiť uväznený, akoby tieto plány smerovali hneď na neho.

O ČOM JE DOBRÉ BAVIŤ SA NA PRVOM RANDE?

Je veľa dobrých tém o ktorých sa môžete porozprávať na prvom rande. Koníčky a záujmy sú skvelými témami, ktoré zaujmú každého. Môžeš tiež hovoriť o aktuálnych udalostiach, no mal by si sa však vyhnúť politickým problémom. Okrem toho sú populárne rozhovory o zvieratách, vtipných situáciách v tvojom živote alebo o jedle. Filmy, seriály a hudba budú tiež skvelou témou. Nejeden rozhovor o hudbe sa skončil tým, že druhé rande sa uskutočnilo na koncerte spoločnej obľúbenej kapely.

Ber tieto témy ako akéhosi sprievodcu na prvom rande. Dôležité je aby si sa uvoľnil a hlavne dobre zabavil.

Zdroj: www.glamour.pl

Nika

Share
Published by
Nika

Recent Posts

2 techniky, ktoré pomôžu páru dohodnúť sa na dovolenke

On chce ísť na ryby a ona chce ísť k mame. Ako nájsť spoločnú reč…

1 deň ago

Vedci pomenovali jednoduchú činnosť, ktorá pomôže zachrániť vzťah na mnoho rokov.

Niekedy sa zdá, že zväzok sa nedá zachrániť - ste zahltení rutinou a obľúbená osoba…

2 dni ago

Ako môže žena pochopiť muža: odporúčania psychológa

Téma mužskej psychológie, posudzovaná cez prizmu ženského vnímania, je jednou z najzaujímavejších a najrozšírenejších. Rozdiely…

3 dni ago

Ako zachrániť akýkoľvek vzťah: názor psychológa

Niekedy sa stane, že vzťah začne ochabovať. V takej chvíli sa môže zdať, že existuje…

4 dni ago

8 otázok, ktoré vám pomôžu zistiť, či ste pripravení zmeniť svoj život

Ukončite vzťah, ktorý zastaral. Zmeňte nudnú a neperspektívnu prácu. Začnite podnikať. Presťahovať sa do inej…

6 dní ago

Všetko pre seba, nič pre iných: prečo je sebectvo vlastne užitočné

Koľkokrát v živote sme už počuli vetu: "To je ale sebec!" A znie to výrazne…

7 dní ago